14.09.2010.

Kampanja "Ne budi matični broj", Zenica, 10.09.2010.

U organizaciji "Aquarius" d.o.o. Banja Luka  u Zenici je održana Kampanja "Ne budi matični broj" koja je imala za cilj animirati što veći broj mladih razvije osjećaj kolektivizma i da aktivno učestvuju  u društvenim događajima u svojoj okolini. Pored našeg grada, kampanja je planirana da se održi u još 8 bh. gradova.
Tokom dana na Kamberovića polju je održano glasanje za najbolji bend grada, a pobjednika je čekao nastup kao predgrupa bendu Letu štuke¨!
S ponosom obznanujemo da smo dobili najveći broj glasova, dobili nagradu i odsvirali svoje u izuzetno dobrim uslovima!
Nakon dugo dugo vremena smo zaradili nešto novca i odmah smo se sjetili svojih nedaća po pitanju opreme i prelistali smo razne kataloge i kupili sebi nešto!

Dijelove pomenute svirke možete pogledati na našem youtube kanalu

(snimatelj Mario car i brižni tata)


Velika Ekonomska Kriza
Pozdravna poruka:

NAJNOVIJE! NOVO! NOVO! NOVO!


Sa 2008.godinom nam je doslo novo remek-djelo od sada vec proslavljenog autora Sanimira Sane Dr.Olje! Ovaj put naš Dr.Olja se bavi poslovnom problematikom i nesebicno daje savjete onima koji zele da opstanu u surovom, modernom, poslovnom sviejtu! Prema misljenju zavisne i nezavisne kritike, ova knjiga se svrštava u top 10 naslova moderne stručne literature!
Knjigu mozete nabaviti u svim knjižarama, koje drže do sebe!

STRUČNA RECENZIJA:

D Z E N I S A


STARA IZDANJA:


Po ocjeni nezavnisne i zavisne kritike, najznačajnija knjiga koja je izašla u 2007.godini! Pročitajte i VI ovo remek-djelo savremene bh. književnosti i upustite se u zanimljiva razmišljanja i opservacije jednog nesputanog i mladog uma!

STRUČNA RECENZIJA:

Ć E R A

Koliko je sati?!
E ovoliko!


Neko sjedi i zapisuje koliko posjeta je ostvareno... zbog ljubomore prikazuje umanjeno stanje
27273

Powered by Blogger.ba